Професионални почистващи пръскачки Hydra Super Cleaning Pro+ 9L

199.00 лв.

Пръскачка под налягане HYDRA SUPER с вградена ръчна помпа за подаване на вода под налягане за използване в строителни работи, напр. мокро пробиване с диамантени битове или други основни свредла, бетонни триони и шлифовъчни колела. Устройството може да се използва на обекти без достъп до водопроводи, където е необходимо определено количество вода за поддържане на необходимата температура на инструмента. Перфектен инструмент за професионалисти за рязане и пробиване на твърди строителни материали (скала, тухли, бетон и стоманобетон). Накрайникът за разпръсквачи може да се използва за напояване на растения и за почистване на строителни машини и оборудване, инструменти, скелета, повърхности след измазване, повърхности на височина и всякакви повърхности с ограничен достъп до вода.

Hydra Super Cleaning Pro + е удобен инструмент, ако искате да измиете колата си, а нямате течаща вода на близо, например, ако живеете в апартамент. Напълнете Hydra Super с чиста вода, напомпете я и отидете до колата си. Там можете да изплакнете колата си с предоставената накрайник за спрей или с друг прикачен разпръсквач с връзка Gardena. С капацитет от 9 литра имате повече от достатъчно вода, за да изплакнете добре колата си.

Пръскачка под налягане HYDRA SUPER с вградена ръчна помпа разполага с сплетен маркуч (4,5 м дължина ϕ8 мм) за подобрена издръжливост и устойчивост на налягане. Бързо освобождаващ се монтаж за лесно свързване с оборудването на строителната площадка.

Спецификации

Полеви условия

Подходяща за професионални строителни дейности на места без водоизточник

Разпръсквач

Може да и закачите всякакви разпръсквачи с универсална връзка

Фуния

Широка фуния за лесно пълнене на резервоара

Клапан

Клапан за регулиране на нанлягането до 3.5 бара

Стабилност

Стъпки за застопоряване и стабилност