Пръскачка и пулверизатори за кореселин, разтворители и разредители Kwazar Solvent

calendar tag

Новина

Kwazar предоставя едни от най-добрите, здрави, издръжливи, с високо качество и рентабилно оборудване за пръскане. Абсолютно идеално за индустрията за почистване на детайли.

Тази пръскачка е оборудвана с уплътнения от витон и полиамидна помпа за най-ефективна устойчивост, при използване с продукти на основата на разтворител. Подходящ за химикали / продукти на базата на разтворители като препарати за отстраняване на катран, масло и др.

Използва се за разтворители в автомобилни цехове, магазини за боядисване и промишленост. Много подходящ за обезмасляване на спирачни дискове и механични части, отстраняване на силикон и восък от повърхности.

ХАРАКТЕРИСТИКА:

Въртяща дюза – достига до труднодостъпните места

Регулируема дюза за пръскане – от фина до плътна струя за пръскане в труднодостъпни места

Предпазен клапан – контрол на налягането

Удобна дръжка – специално проектирана ергономичност

Лента за ниво на течността – лесно дозиране и контрол на нивото на течността

Стабилизиращ пръстен – стабилизиране и защита на резервоара срещу повреди

Kwazar Venus Pro + Heavy Duty Sprayer Solvent е химически устойчива спрей бутилка, която помага да издържи на почистващата сила на тежките почистващи препарати! Налейте в който и да е разтворител или любимия си почистващ препарат, изпомпайте няколко пъти и можете да пръскате за дълги периоди от време. Ако използвате общи тригери, те могат да се провалят, тъй като почистващият препарат разгражда определени пластмасови и гумени уплътнения. Това може да бъде невероятно разочароващо, тъй като губите време и пари. С Venus Pro + всичко това ще остане в миналото. В конструкцията на помпата са използвани уплътнения Viton и полиамиден материал, което гарантира, че тази бутилка издържа на почистващата сила на различни почистващи препарати, които имате под ръка. Помпата в горната част на бутилката ви позволява да изпомпвате налягането в бутилката, така че само едно натискане на спусъка нанася много продукт върху повърхността. Това ще ви спести време и усилия, позволявайки ви да отделите повече време за детайли! В предната част на бутилката. ще намерите месингов връх, който помага да се предотврати разграждането, причинено от натрупване на химикали. Не позволявайте на тежките химикали да развалят вашите спрей бутилки, вземете Venus Pro + Heavy Duty Sprayer – разтворител днес!

 

 

Kwazar Nix 0.5 Solvent е пулверизатор с вместимост 0,5 литра, предназначен за нанасяне на органични разтворители. Оборудван е с трайна помпа и специални уплътнения, изработени от Viton. Перфектен за автомивки, автосервизи, бояджийски магазини, бензиностанции и др.