Kwazar Venus Super Food – пръскачка предназначена за хранително-вкусовата промишленост

 

Зехтинът и олиото са основни продукти в повечето съвременни кухни. Използват се за всичко – от сотиране до печене и, разбира се, за подправяне на салати. Получаването на точното количество за вашите нужди е изкуство, което изисква известно умение за овладяване, твърде често води до преливане и повече количество, отколкото първоначално е било предвидено. Пръскачките правят готвенето със зехтин и олио по-лесно и по-ефективно. Разпръскването на малко количество продукт върху повърхността за готвене или храната е много по-лесно, когато се нанася под формата на спрей или мъгла, вместо да се излива директно от бутилката. При пържене се нуждаете само от малко количество мазнина, но тя трябва да се разпръсне равномерно, за да се гарантира, че цялата храна ще стане хрупкава. Поради това пръскачката с мазнина е важен инструмент, който трябва да имате на ваше разположение, и е наложително да имате такъв, който доставя най-фината, най -последователна мъгла.

Ще харесате тази бутилка, защото тя ви помага да контролирате количеството на използваната мазнина и да избегнете разливане или загуба на материал.

Компресионната пръскачка Kwazar Venus Super Food е професионална пръскачка под налягане, проектирана за използване в хранително-вкусовата промишленост. Можете да дозирате налягането на изпомпване и да регулирате посоката на пръскане.

Изработена от плътни, издръжливи силиконови уплътнения без добавени оцветители, използвани в дизайна на помпата, Kwazar Venus Super food е безопасна при контакт с храна. Пулверизаторът осигурява перфектното разпределение и дозиране на зехтина, олиото и оцета, за да бъде салатата Ви идеално подправена. Освен за салати, тази лека и функционална спрей бутилка може да се използва и за подправяне на месо, директно върху скарата, без да се налага да използвате силиконови четки за размазване. Ако използвате пръскачка с мазнина по време на барбекю, няма остатъци от храна на барбекюто. Много практично за къмпинг.

Дъното на бутилката е обгърнато от стабилизираща престилка, която гарантира, че няма да се преобърне лесно. Прозрачният дизайн Ви позволява да виждате останалото количество, което лесно да добавите.

Ръчният спрей дозатор за многократна употреба Venus Super Food е безопасен за използване във фирми, които работят с храна всеки ден. Бутилката е тествана и сертифициранa от Националния институт по обществено здраве в Полша. С капацитет за пълнене от 1 литър и максимално работно налягане от 2.2 бара, тя е идеалното помощно средство за дезинфекция и почистване на  предприятия, столови кухни и кафенета. Големият контейнер на пръскачката позволява използването и за производствени нужди. Бутилката има приятен дизайн, който се държи лесно, което позволява по -добра прецизност и е добър вариант за натоварени кухни, защото е лека, издръжлива и лесна за почистване.

За да поддържате пръскачката си в перфектно състояние и да предпазите дюзата от запушване е важно редовно да я почиствате. Като цяло процесът изглежда така: Напълнете празната бутилка с топла сапунена вода, разклатете и напръскайте няколко пъти. Изплакнете добре с топла вода, напръскайте още няколко пъти, след това оставете да изсъхне и напълнете отново.