Защо професионалистите ползват Kwazar Mercury и тяхното цветово значение

calendar tag

Новина

Mercury Cleaning PRO+

При пулверизаторите Mercury PRO+ има 2 вида: Kwazar Mercury Cleaning Pro + Double Action Sprayer , който е предназначен за употреба с алкални препарати, обезмаслители на водна основа алкални съединения и др.

Kwazar Mercury Cleaning Pro + 360°, който е предназначен за малки зони с допълнителна екстра – 360° , която позволява разпръскването на  течности независимо от позицията.

И при двата модела има регулируема дюза, през която лесно може да се настрои желаната степен на пулверизиране. Тук имаме и така нареченото “ цветово кодиране’’. То се използва при професионалното почистване и дезинфекция на различни сфери. Приложението на цветово кодиране е от голямо значение, за правилното разпределение на почистващата техника за различни зони, с цел предотвратяване на кръстосано замърсяване и бактериално замърсяване по време на професионалното почистване. Приложение на цветовете:

При професионалистите в областта на почистването винаги трябва да има ред. Самите продукти са много често използвани и при почистването на автомобили и мотори и други превозни средства, заради устойчивостта си на препарати и удобството от системата за пръскане на 360 градуса.